top of page

Saaie deur? Maak een letterslinger!

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2020

Duur: 10 minuten

Moeilijkheidsgraad: ⭐


Saaie kamerdeur? Wij weten er wel raad mee, want wie wil er nou niet zo'n leuk slingertje met tekst of quote op je deur hangen? Dit is ook nog eens een perfecte anti-verveel hack, want deze diy duurt nog geen half uur. Maar laten we niet verder kletsen en gewoon lekker beginnen.


Wat je nodig hebt is: 1. Karton 2. Een leuk koordje 3. Mooi papier 4. Schaar 5. Lijm 6. Naald Dat is alles! Als eerst kan je de vorm van je letters en (nog belangrijker) het woord dat je wilt gaan schrijven bepalen. Hierbij is alles mogelijk, van spreuken of citaten tot je naam. Leef je uit! Dan kan je op papier de vorm van je letters tekenen. Als je niet zoveel inspiratie hebt, kan je ook onder deze post kijken, daar staan een paar leuke voorbeelden. Handig!


De letters teken je eerst naar wens op het karton en daarna knip je ze uit. Vervolgens teken je op mooi papier nog een keer de letters en die plak je op het kartonnetje. Dit kan je alleen aan de voorkant doen, maar als je ze nou echt mooi wilt maken, plak je het ook aan de achterkant.

Om de letters op te kunnen hangen neem je een mooi draadje (een wit draadje kan ook, immers zijn je letters al heel mooi) en rijg je met een naald de letters aan je draad. Dit doe je door met de naald "in" de letter te steken, en een beetje later (ongeveer een centimeter) "eruit". Je kan elke letter ook nog eindigen met een kraaltje of knoopje, zodat het iets steviger blijft zitten.

Et voilà! Saaie deur, muur, spiegel of iets dergelijks is no more.


Ik hoop dat je deze diy leuk vond :).


Liefs, Julie

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page