top of page

Over julieelise

Het idee achter julieelise.nl

Naar mijn opa en oma gaan was vroeger voor mij altijd heel speciaal. Behalve dat ik die lieve mensen weer eens zag, mocht ik namelijk ook weer knutselen! Mijn oma heeft me van jongs af aan al leren knutselen, vroeger was dat door middel van kraskaarten, later beschilderde ik beeldjes en nu leer ik onder andere Aziatische vouwtechnieken, complexe weefmethodes en nog veel meer! Ik heb dus altijd een liefde gehad voor het zelf maken van dingen, en de laatste jaren heeft de diy-trend alleen maar meer aanhang gekregen.

We willen niet meer alleen kopen en consumeren, maar weten waar onze producten vandaan komen en ze personaliseren. We willen er niet meer uitzien als iedereen, we willen ons onderscheiden van de massa. In dit tijdperk is zelf kleding, accessoires en andere voorwerpen maken ideaal! Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, want met kleine aanpassingen, kan je de wereld al laten zien dat je niet zo bent als alle anderen. 

Dit vind ik één van de vele geweldige dingen aan knutselen en diy-en. 

Ik hoop dat je mijn interesse en liefde voor dingen maken, en hoe dingen gemaakt zijn deelt. Mocht dat nou niet zo zijn, dan is dat alsnog geen probleem. Misschien vermaak jij je wel beter in de shop, waar allerlei leuke, unieke en bovenal, zelfgemaakte items staan. Voor ieder wat wils dus.

Ik wens je heel heel veel plezier op julieelise.nl!

Liefs, Julie

ps: als je julieelise.nl net zo leuk vindt als ik, of juist een op- of aanmerking hebt schroom dan niet om een berichtje achter te laten. Dit kan via het contactformulier op de pagina "contact", of via Instagram, Facebook of een mailtje. 

profielfoto.jpg
bottom of page